Mijn favorieten

Samen Zelf Verkopen

Samen Zelf Verkopen
Heb je verkoopplannen en heb je het talent om hier zelf actief een rol in te vervullen? Dan is Samen Zelf Verkopen echt iets voor jou!
Wij kennen 2 soorten verkoop:
1. Verkoop door Roderick
2. Samen Zelf Verkopen
Hier vertellen we je alles over de bij oneindige mogelijkheden binnen Samen Zelf Verkopen.
Met de optie Samen Zelf Verkopen gaan we met elkaar in overleg over jouw wensen en vooral de sterke kanten van jou als verkoper. Jij kent immers je huis erg goed en kunt er dan ook vast heel veel over vertellen. Hoewel je zelf een gedeelte van de verkoop doet, je kunt altijd terugvallen op onze expertise. Zo verkopen we altijd samen.

* Heb je een talent voor fotografie?;
* Ben je juridisch goed onderlegd?;
* Kun je goed teksten schrijven?;
* Vind je het leuk om zelf bezichtigingen te doen?


Jouw kwaliteit + onze expertise = Samen Zelf Verkopen

Bijkomend voordeel is dat jij bepaalt wat je betaalt voor de verkoop van je huis. Dit is de meest transparante manier van het berekenen van verkoopcourtages die er maar is!

Dit filmpje geeft duidelijk aan wat de mogelijkheden hierin zijn.  http://bit.ly/2KXqAau

Ook binnen het pakket Samen Zelf Verkopen komt Roderick bij je thuis voor een eerste kennismaking met jou én de woning. Deze eerste kennismaking is kosteloos. Nadat jullie samen het pakket hebben samengesteld maken wij een passende offerte op basis van jouw eigen keuzes!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe manier van verkopen en wil je met Roderick hierover van gedachten wisselen? Heb je misschien al een concrete verkoopwens en wil je dat Samen Zelf gaan doen? Bel ons dan op 076-5324640 en we maken op zeer korte termijn een afspraak bij je thuis, ook buiten kantoortijden. Ook kun je het contactformulier invullen. Wij nemen dan snel contact op.