Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

 
U heeft uw droomhuis gevonden. En nu? Bespaar geld én voorkom problemen. Neem uw eigen aankoopmakelaar mee! 

Het is een prachthuis en de roze bril gaat op. De verkoper presenteert het huis prachtig en heeft een goed verhaal voor eventuele mindere punten. Juist op dit moment heeft u behoefte aan een aankoopmakelaar want niet alleen het onderhoud van de woning is belangrijk. Want heeft u al hieraan gedacht? 

·        Is de vraagprijs wel reëel? Wie kan mij vertellen of mijn bod eigenlijk wel scherp genoeg is en wat de transactiehistorie van deze woningen is? 
·        Hoe zit het met het bestemmingsplan? 
·        Is deze buurt wel wat ik zoek?
·        Hoe zit het met de "schone grond verklaring"?
·        Is de bouwkundige staat in orde? 
·        Voldoe ik aan mijn onderzoeksplicht? Wat houdt dit eigenlijk precies in? Wat zijn de gevolgen?
·        Indien u een appartement koopt, wat is eigenlijk een VvE en wat heeft mijn lidmaatschap voor consequenties? 

 
Kortom, een investering die zich op meerdere fronten meer dan terugverdient. Wilt u hier vrijblijvend over praten? Neem dan contact met ons op via 076-5324640 of via het contactformulier op deze website. Dé aankoopmakelaar van Breda staat voor u klaar!