Mijn favorieten

Verkopen

Te koop zetten óf verkopen? Wij Verkopen voor u! 


Een woning kopen of verkopen is geen alledaagse bezigheid. Het vereist een actieve en inventieve werkwijze. Daarom is het prettig en noodzakelijk dat u in zo’n belangrijk traject wordt bijgestaan door een professionele makelaar. Want makelen is meer dan alleen het plaatsen van een advertentie op het internet of het plaatsen van een bord in uw voortuin of aan uw raam. Wij begeleiden verkopers op een professionele en persoonlijke manier. Van de eerste bezichtiging tot en met het transport bij de notaris, wij ONTZORGEN u! Om ervoor te zorgen dat uw woning optimaal in de markt wordt gezet hanteren wij een stappenplan. Daarnaast hanteren wij ook nog eens een zeer scherpe courtage!


Stap 1 - orienterend gesprek bij u thuis! 

Wij komen bij u thuis voor een oriënterend gesprek en geven u een realistische en onderbouwde waarde van uw woning en kijken naar de specifieke elementen van uw woning. U maakt uw wensen en verwachtingen kenbaar en wij spelen op maat in op deze behoefte. We stellen samen een stappenplan op zodat we allemaal op elk moment weten waar we staan. 


Stap 2 - actieve marktbenadering 

Een actieve marktbenadering is noodzakelijk om uw woning te kunnen verkopen. Wie is uw koper, wat is de doelgroep? Dit zijn belangrijke vragen in dit proces. Door de juiste doelgroep te bepalen en uw woning aan deze groep mensen te laten zien verhogen we de verkoopkans. 


Stap 3 - marketingplan

Wij presenteren uw woning op de woningmarkt volgens een volledig marketingplan. Speerpunt hierbij is visuele verleiding. We doen er dan ook alles aan om uw woning zo optimaal mogelijk in beeld te brengen. Uiteraard maken wij een professionele brochure van uw woning en verzorgen de plaatsing op funda, maar we doen meer! Met professionele vastgoed fotografie, gedetailleerde plattegronden, een video en 3d presentaties zorgen we voor de perfecte presentatie van uw woning. Deze middelen zetten we vervolgens in middels een gerichte campagne binnen verschillende social media waaronder facebook


Stap 4 - communicatie en voortdurend contact

We spreken van te voren een frequentie af waarop en vooral ook hoe met elkaar communiceren. Uw wens daarin is leidend! 

Hoeveel huizen heeft de gemiddelde makelaar in portefeuille? Hoeveel aandacht kan hij ú dan geven? Crielaers Makelaardij & Taxaties heeft bewust een kleinere portefeuille, in Breda en omgeving, om u en uw woning de aandacht te geven die u verdient en die de woning nodig heeft om verkocht te worden.
Wij brengen uw woning niet alleen ‘onder de aandacht’ maar gaan deze daadwerkelijk ‘verkopen’.
Kortom, een samenwerking die leidt tot succes!

Wij rekenen de scherpste courtage van 1% inclusief BTW.

Wilt u hier vrijblijvend over praten? Neem dan contact met ons op via 076-5324640 of via het contactformulier op deze website.