Mijn favorieten

Taxatie Breda

Heeft u een officieel taxatierapport nodig voor een financiering, de aankoop van een woning, verbouwing, uw nalatenschap of echtscheiding? Crielaers Makelaardij & Taxaties verzorgt dit graag voor u. Met circa 400 taxaties per jaar zijn wij zeer deskundig op dit gebied. Daarnaast leveren wij snel een kwalitatief goed rapport op dat kan worden gevalideerd door diverse validatie instituten. Wij zijn aangesloten bij NWWI, iValidatie, en TVI.
 

TAXATIERAPPORT BREDADeze validatie instituten valideren rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. 

Alleen Taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij deze instituten aansluiten. Wij werken altijd met het wettelijk vastgestelde meest recente taxatierapport. Hiervoor zijn wij geschoold en bevoegd.  

Heeft u snel een goed taxatierapport nodig? Wij leveren doorgaans binnen 3 werkdagen een gevalideerd rapport.
Wilt u hier vrijblijvend over praten of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via 076-5324640 of via het contactformulier op deze website. 
 
Taxatie rapport breda