Mijn favorieten

Over Roderick en Femke Crielaers

Waarom kiezen voor Crielaers Makelaardij & Taxaties? Omdat wij het anders doen dan onze collega's! Wij bieden een doordacht verkoopplan. Niet zomaar een plaatsing op Funda, een 'te koop' bord plaatsen en afwachten. Een doordachte strategie gesterkt met traditionele waarden. Wij ontzorgen! 

Roderick en Femke Crielaers, woonachtig in Princenhage Breda, hebben samen in 2015 Crielaers Makelaardij & Taxaties opgericht. 

 

Roderick heeft een jarenlange ervaring in de woningmakelaardij en is sinds 1999 actief als makelaar in de regio Breda. Daardoor weet hij als geen ander hoe de woningmarkt in elkaar zit. Kenmerkend voor Roderick zijn zijn enthousiasme, betrokkenheid, doorzettingsvermogen en de grote passie voor vastgoed. Roderick oefent geen vak uit, Roderick ís makelaar!
De bevlogenheid van Roderick, het enorme netwerk dat hij de afgelopen jaren heeft opgebouwd en zijn inhoudelijke kennis maken dat hij dé makelaar is die u nodig heeft om u optimaal te begeleiden.

                                                                                                                         
Femke is actief als Adviseur Makelaardij. Doordat zij doorgaans bij iedere woning gaat kijken voordat deze actief de markt op gaat kent zij zowel verkoper als de woning goed. Met deze kennis kan zij een potentiële koper informeren en de verkoper goed begeleiden in het proces. Daarnaast is Femke verantwoordelijk voor de Marketing van de te verkopen woning. 
Samen adviseren Roderick en Femke de verkoper bij het verkoopklaar maken van de woning. Waar Roderick vooral kijkt naar de bouwkundige en technische aspecten neemt Femke de styling voor haar rekening. Met wat eenvoudige aanpassingen zorgt zij samen met de verkoper voor een optimaal resultaat. Daarnaast kan zij een koper bijstaan in een aankoopbeslissing indien deze zelf onvoldoende inzicht heeft in het inrichten en vormgeven van de nieuwe woning. 
                                                                                   


Kortom, met al deze bouwstenen staat Crielaers Makelaardij als een huis!

U kunt ons inschakelen voor:


Verkoopbemiddeling
Aankoopbegeleiding
Taxaties voor aankoop, verkoop en financieringen
Vastgoedadvies


Wilt u weten hoe wij uw woning goed en snel gaan verkopen? Neemt contact op voor een vrijblijvende kennismaking via 076-5324640 of via het contactformulier op deze website. 

Crielaers Makelaardij & Taxaties is ook erg actief op Social Media. Volgt ons op Facebook en Instagram en ben altijd en overal op de hoogte van het woningaanbod en de laatste nieuwtjes.